Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Миколаївщини вшанували пам'ять колег, які загинули під час виконання службових обов’язків
Опубліковано 22 серпня 2018 року о 13:31

Сьогодні, 22 серпня, миколаївські поліцейські у молитві схиляють голову за тих співробітників-героїв, хто, залишившись вірним Присязі, врятував спокій людей ціною власного життя та навічно став прикладом мужності, сміливості і героїзму.

Віддати данину пам’яті солдатам правопорядку зібрались керівники та особовий склад Головного Управління Національної поліції в Миколаївській області, представники ветеранської організації асоціації ветеранів МВС України, рідні та близькі загиблих правоохоронців.

«Герої – це не ті, хто не має страху. Герої – це ті, хто має силу духу приборкати страх, сумніви, інстинкт самозбереження, і до останнього подиху залишитися вірним взятим на себе обов’язкам із захисту громадян та боротьбі зі злом. 

Як би не вони, наші герої, які у стороні від тієї великої війни щодня знаходяться на фронті війни із злочинністю та криміналом, ми не мали б жодних перемог. Ми не мали б мирного неба, не мали б незалежності, - звертаючись із промовою до присутніх, наголосив начальник миколаївського главку поліції Олександр Анохін, - вам – наша шана та наше плече. Ми несемо почесну службу, продовжуючи справу наших колег, та щодня пам’ятаємо про їхній подвиг. Нехай Господь боронить ваші родини та нашу Батьківщину від усіх бід!».

За роки незалежності від рук злочинців загинули 48 правоохоронців, які виконували свої службові обов’язки, захищаючи громадян від зла. 

Поліцейські та родини загиблих вшанували пам'ять воїнів-героїв хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятного знаку біля храму Святого мученика Іоанна Воїна.

Після заходу начальник ГУНП в Миколаївській області Олександр Анохін та голова Миколаївської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України Ольга Морозова разом із пенсіонерами та ветеранами на знак пошани поклали квіти до постаменту загиблим міліціонерам на вул. Садовій. 

Час лікує рани і вгамовує біль, але спогади живуть вічно. Стежки живих до могил загиблих ніколи не заростуть, а у почесній варті довічно стоятиме наша пам'ять.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux