Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція проводить розслідування обставин отримання тілесних ушкоджень мешканцем Миколаївщини
Опубліковано 24 квітня 2018 року о 23:10

23 квітня водій вантажівки помітив лежачим на узбіччі об’їзної дороги за мкр Тернівка у напрямку Херсона 17-річного жителя Вітовського району, про що сповістив поліцію та медиків. Хлопець мав явні ознаки сп’яніння та не зміг пояснити на місці події, як він тут опинися і що з ним сталося. 
За вказаним фактом слідчими Центрального відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 122 КК України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», що карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Оглянувши місце події, поліцейські виявили сліди гальмування, уламки від бампера транспортного засобу та інші речові докази, які попередньо дають підстави вважати місце виявлення потерпілого місцем скоєння дорожньо-транспортної пригоди. 
За висновками лікарів, травми потерпілого (у т. ч. перелам кісток тазу) є характерними для отримання під час ДТП. Тож за результатами проведення всіх необхідних експертиз та слідчих дій, можлива перекваліфікація кримінального провадження на ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження», що карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Також у ході слідства стало відомо, що юнак у цей день відпочивав у декількох розважальних закладах Миколаєва та вживав спиртні напої. Після відвідування одного з закладів він став учасником групового порушення публічного порядку, у зв’язку з чим був доставлений патрульними до Центрального відділу поліції. Там хлопець продовжив поводити себе агресивно, а також не мав посвідчення особи, та не міг назвати свою домашню адресу. Поліцейські провели профілактичну бесіду із молодиком та, після того, як конфлікт був припинений, а хлопець заспокоївся, відпустили додому. Наразі встановлюються всі обставини події, проводяться оперативно-розшукові та слідчі дії, розслідування триває.
Поліція звертається до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про подію, повідомити її до Центрального відділу поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. Декабристів, 8 або за телефонами (0512) 49-87-01, 53-12-54, 102.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux