Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На урок із поліцейськими
Опубліковано 18 вересня 2018 року о 17:13

Сьогодні у 51-й школі було повно поліції. Ви спитаєте, чому? Тому що поліцейські люблять діточок та піклуються про їхню безпеку!

Типово сонний шкільний ранок у миколаївській загальноосвітній школі № 51 розпочався з бадьорих звуків поліцейської сирени – у шкільний двір на машині з «мигалкою» на відкритий урок до першачків завітали співробітники ювенальної превенції, спецпризначенці, вибухотехніки, кінологи зі службовим собакою Бароном та патрульні поліцейські.

Спецпризначенці підготували для школярів виставку службового озброєння та засобів захисту. І цікавились касками, шоломами та бронежилетами не тільки хлопчики, а знайшлись й сміливі дівчата, які також приміряли поліцейську екіпіровку.  

Німецька вівчарка Барон під бурхливі оплески дітей затримував «бандита», а також продемонстрував учням приклад виключної слухняності під час виконання команд. Також службовий пес справився ще з одним непростим завданням. Кінологи обрали шістьох школярів для участі в випробуванні Барона, у кожного попросили якусь річ та сховали у ящики. Поліцейський чотирилапий помічник безпомилково визначив усіх власників та повернув діткам їхні речі. 

Ювінальники разом із старшими учнями школи – представниками «Ліги майбутніх поліцейських», вчили діток правилам особистої безпеки та застерігали від спілкування із незнайомцями.

Дівчата-патрульні ефектно «увірвались» на захід на службовому автомобілі Prius із сиреною, та вітали усіх через гучномовець. Така поява викликала зацікавлення не лише у глядачів відкритого уроку, а й в інших учнів, які на перерві припали до вікон, аби розгледіти гостей. Старшокласники навіть спускалися у шкільний двір, щоб зробити славнозвісне «селфі з поліцейськими» та приміряти поліцейське кепі.

Патрульні познайомили школярів із основними дорожніми знаками та правилами дорожнього руху, разом малювали на шкільному подвір’ї зебру та дозволили кожному бажаючому на мить відчути себе водієм справжнього поліцейського авто, й скомандувати усім першокласникам у гучномовець повертатись «на урок»! 

У подарунок від вдячних школярів правоохоронці отримали макет школи з міні-парковою зоною відпочинку, алеями, квітами, гойдалками та, звісно ж, із світлофорами, дорожніми знаками та пішохідними переходами.

Більше фото у facebook 

Відділ комунікації поліції Миколаївської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux