Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Головний поліцейський області у зоні проведення ООС вручив бійцям спецроти «Миколаїв» ще два службові автомобілі УАЗ

Опубліковано 21 червня 2018 року о 15:14


Перевірив умови несення служби підлеглими у зоні проведення операції об’єднаних сил та вручив спецпризначенцям роти патрульної служби поліції особливого призначення «Миколаїв» два нових службових автомобілі начальник миколаївського главку поліції полковник поліції Олександр Анохін.

За його словами, поліцейські, які наразі забезпечують публічний порядок і безпеку громадян на території Донецької області, повинні мати усе необхідне задля оперативного реагування на звернення місцевих мешканців про злочин та інші події.


«Сподіваюсь, що ці позашляховики суттєво покращать вашу роботу у попередженні та розкритті кримінальних правопорушень», - зауважив очільник поліції Олександр Анохін.


Також начальник поліції Миколаївського регіону вручив підлеглим дорожні знаки для пересувного мобільного блокпоста, станції зв’язку та інше приладдя.


Щодня правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів, проводять профілактичні заходи, перевіряють підозрілі транспортні засоби, вилучають із незаконного обігу наркотичні засоби, зброю та боєприпаси, а тепер, завдяки отриманим новим службовим автомобілям від Головного правління Національної поліції в Миколаївській області, ще більш ефективно виконуватимуть бойові та службові завдання.


Тільки у період зазначеної ротації миколаївські поліцейські розкрили низку злочинів: серед них виявлення чоловіка, причетного до незаконних збройний формувань, викриття зловмисників на крадіжці понад п’яти тон вугілля з вагону товарного потяга та затримання водія КАМАЗу, який без документів віз 10 т вугілля. Усі правопорушники були доставлені до місцевого відділку поліції для подальшого з’ясування усіх обставин та притягнення винних до відповідальності.


Під час робочої поїздки у східний регіон країни Олександр Анохін проінспектував роботу та перевірив знання спецпризначенців, умови їхнього проживання та несення служби.


«Упевнений, що усі ви сумлінно ставитесь до виконання службових обов’язків та професійно здійснюєте заходи з протидії злочинності. Завжди пам’ятайте про особисту безпеку. Після вашого повернення, на вас чекатимуть не менш важливі задачі вже на рідній землі», — звертаючись до правоохоронців, відмітив Олександр Анохін.
 


Відділ комунікації поліції Миколаївської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux