Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Безпечна школа» - офіцери освітньої безпеки поглибили свої знання ефективного лідерства та роботи в умовах сучасних викликів
Опубліковано 03 вересня 2024 року о 11:53

З початком навчального року до несення служби у навчальних закладах Первомайського та Вознесенського районів заступили офіцери служби освітньої безпеки. Поліцейські працюватимуть над створенням безпечного навчального середовища для дітей в умовах викликів повномасштабної війни.

Для забезпечення високого рівня підготовки та підтримки кваліфікованих керівників новоствореного підрозділу, Проєкт стабілізації поліцейської діяльності (Police Stabilization Project - PSP), спільно з Канадською поліцейською місією в Україні (CPMU) та Національною поліцією України, започаткували курс «Лідерство для керівників та керівниць Служби освітньої безпеки» в рамках підтримки ініціативи «Безпечна школа».

Упродовж триденного навчання миколаївські представники керівництва служби освітньої безпеки разом із 81 офіцерами з усіх регіонів України навчалися важливим темам та практикам, що стосуються ефективного лідерства та роботи в умовах сучасних викликів, а саме: лідерство, розвиток груп та побудова команд; етика лідерів; психологічне здоровʼя та підтримка стійкості; взаємодія поліції та громади, моделі вирішення безпекових проблем; робота в сучасних умовах. Рівні можливості для різних верств населення на робочому місці; розуміння людської поведінки та комунікація.

Канадські поліцейські та тренери: Дженіс Грей (головна суперінтендантка Королівської канадської кінної поліції у відставці, з досвідом у поліції 35 років), Джон Робін (головний суперінтендант Королівської канадської кінної поліції у відставці, з досвідом у поліції 38 років), Блер Шмідт (керівниця Канадської поліцейської місії в Україні (CPMU) та Катерина Каймашнікова (заступниця директора PSP), а також майстер-тренери програми психологічної підтримки поліцейських «Рівний-Рівному» поділилися своїм досвідом та знаннями з офіцерами Служби освітньої безпеки.

Набуті знання й навички допоможуть керівникам СОБ ефективно виконувати свої обов'язки та підтримувати команди в забезпеченні правопорядку і безпеки дітей у навчальних закладах.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux