Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Здійснили мрії – у День святого Миколая миколаївські поліцейські привітали дітей
Опубліковано 19 грудня 2022 року о 16:58

Сьогодні, 19 грудня, в рамках акції "Мрій про майбутнє разом" керівництво поліції Миколаївщини вітали зі святом дітей загиблих колег та тих, які виховуються у родинах із складними життєвими обставинами.

7-річний Нікіта, син загиблого поліцейського, у листі до Миколая висловив бажання отримати у подарунок набір Лего на військову тематику.

4-річний Назар та 6-річна Карина - переселенці з Херсонщини. Вони разом із мамою втратили житло під час вторгнення військових рф та впродовж усієї війни мешкають у Миколаєві. Хлопчик мріяв про велику іграшкову машину, а його сестричка про ляльку-немовля.

3-річний Максим - син загиблого у боях за місто поліцейського хотів отримати у подарунок динозавра на пульті керування.

Софійка у свої 5 років за рішенням органів опіки була вилучена від матері та зараз виховується у родині опікунів у Баштанському районі. У своєму листі до Миколая дівча написала про бажання отримати іграшковий набір кухні.

5-річна Анюта з Херсонської області зараз мешкає у Новому Бузі разом зі своєю родиною, яка опинилась у складних життєвих обставинах. Як це не дивно, однак дівчинка мріяла про машинку з пультом курування.

3-річна Віолетка, яка виховується у родині, що самостійно не в змозі здійснити дитячу мрію, бажала у якості подарунку велику ляльку, яку можна одягати у різноманітний одяг. 

5-річна Софійка проживає у багатодітній родині. Дівчинка «замовила» Миколаю смартфон. 

9-річний Валерій із багатодітної родини на Первомайщині мріяв про самокат, а його 9-річна сестра Оленка про ляльку Лол.

14-річний Єгор, син полеглого правоохоронця, мріяв про ноутбук для навчання.

7-річний Сергійко, 14-річний Артем та 15-річний Олександр є братами з Вознесещини, яких батько виховує сам. Діти втратили свою матусю декілька років тому через тяжку хворобу. Хлопці мріяли про планшети для того, щоб мати змогу навчатися дистанційно.


Саме сьогодні, коли діти чекають здійснення своїх мрій та бажань, дітлахи отримали омріяні подарунки з рук керівника обласного главку поліції Сергія Шайхета та його заступників.

-    Мрія дитини - це так круто, а втілювати їх у життя – це обов'язок нас, дорослих, адже самі були дітьми і про щось мріяли. Хай цьогорічні зимові свята виконають усі бажання кожної дитини, - зазначив Сергій Шайхет.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux