Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Вилучили психотропів на понад 2 млн гривень – на Миколаївщині поліцейські затримали чоловіка за підозрою у перевезенні наркотиків з метою збуту
Опубліковано 19 вересня 2024 року о 11:30

Понад два кілограми синтетичного наркотику альфа-PVP 33-річний житель Первомайська перевозив у автомобілі, заховавши пакунки у термос. Слідчі поліції затримали фігуранта та нині повідомили йому про підозру. За скоєне ділку загрожує до 12 років увʼязнення.

Припинили протиправну діяльність зловмисника співробітники управління боротьби з наркозлочинністю обласного главку поліції спільно зі слідчими та оперуповноваженими Первомайського райвідділу поліції за участі фахівців кримінального аналізу та за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури.

Поліцейські, отримавши оперативну інформацію про те, що мешканець районного центру перевозить у своєму транспортному засобі синтетичний наркотик, зупинили автівку для перевірки.

Під час огляду легковика правоохоронці виявили у салоні термос, в якому знаходились три поліетиленові пакети із кристалічною речовиною білого кольору загальною вагою майже 2,5 кг.

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що вказана речовина є нарковмісною. Попередньо, в пакунках знаходився синтетичний наркотик альфа-PVP.

Усе вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження. Вартість вилучених психотропів за цінами «чорного ринку» становить понад 2 00 000 гривень.

Слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин в особливо великих розмірах».

Ділку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські встановлюють шляхи надходження наркотиків та осіб, які можуть бути причетні до злочину.

Первомайський районний відділ поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux