Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Україна й українці неодмінно переможуть у цій війні, бо ми на своїй землі, на нашому боці правда і ми знаємо, що робити
Опубліковано 24 серпня 2023 року о 12:30

Щодня, щохвилини ми перемагаємо — зі зброєю в руках, даючи відсіч ворогу, на вулицях міст і сіл, забезпечуючи порядок та безпеку громадян, турботою та допомогою тим, хто потребує, перемагаємо і тоді, коли жертвуємо час і серце для Перемоги. І сумнівів немає – одного дня це неодмінно станеться.

Ми знаємо свою поліцейську роботу. Зараз, крім звичної протидії злочинності, це і безпосереднє відбиття агресії, щоб вигнати ворога з нашої землі і повернутись до міжнародно визнаних кордонів, і розслідування воєнних злочинів, аби всі кати понесли покарання.

Вже сьогодні ми розуміємо, що наслідки російського вторгнення на територію нашої держави надовго залишать після себе згадку. Саме тому попри воєнний час поліція України розвивається, вдосконалюється та стає ефективнішою.

Моментальне реагування на виклики та повідомлення, забезпечення безпекового простору на вулицях, контроль дорожньої обстановки, виявлення та протидія правопорушенням – це наші обов’язки, відповідальність та пріоритет.

Ми впроваджуємо нові проєкти та стратегії, щоб зробити максимально сприятливі умови для жителів у всіх наших громадах, аби ефективно надавати поліцейські послуги та забезпечити на територіях безпечне середовище.

Разом із кожним із вас відновлюємо повноцінне життя та працюємо на деокупованих територіях. Розміновуємо та перевіряємо кожен метр звільненої землі. Це довготривалий процес, однак активно співпрацюючи з міжнародними партнерами, ми отримуємо досвід інших країн та нові технології, які допоможуть прискорити цей процес та відновити стабільність і безпеку.

Турбуємось про молоде покоління, посилюючи безпекові заходи у закладах освіти, бо впевнені, що освіта має бути не тільки якісною, а й безпечною.

Вже зараз впроваджуємо ефективний та надійний контроль за обігом зброї. 24/7 працюємо над тим, щоб розпочаті проєкти стали повноцінними змінами, які приносять бажаний результат.

Ми знаємо, що робити! Наш єдиний шлях – Перемога! Ми у тісній співпраці з вами здатні зробити нашу державу безпечною для громадян, де життя за здоровʼя кожної людини є найвищою цінністю.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux