Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Миколаєві поліцейські затримали розповсюджувача психотропів та канабіса
Опубліковано 24 березня 2023 року о 12:18

34-річний чоловік працював на інтернет-крамницю, з якої поштовим сервісом отримував канабіс, амфетамін та «Альфа PVP». Наркотичні засоби ділок фасував та постачав клієнтам у різні куточки країни. За скоєне фігуранту загрожує до восьми років ув’язнення.

Викрили та задокументували злочинну діяльність зловмисника слідчі Миколаївського райуправління поліції спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю в Миколаївській області ДБН НПУ за силової підтримки роти поліції особливого призначення та за участі кінолога зі службовим собакою і співпраці з відділом кримінального аналізу.

У ході санкціонованого обшуку у помешканні 34-річного фігуранта поліцейські виявили та вилучили 18 замаскованих посилок із психотропними речовинами, які вже були готові для відправки клієнтам, а також близько 70 грамів психотропної речовини амфетамін, приблизно 200 грамів «Альфа PVP», майже 100 грамів канабіса, 15 стартових пакетів мобільного зв’язку, електронні ваги, пакувальні матеріали, зіп-пакети та мобільні телефони. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку складає близько 300 тисяч гривень.


Правоохоронці з’ясували, що зловмисник працював на інтернет-крамницю та збував психотропну речовину у різні куточки країни. А його щомісячний заробіток становив 50-70 тисяч гривень. Також поліцейські встановили, що нині чоловік є підсудним за скоєння аналогічного злочину.

Усе вилучене слідчі направили на експертне дослідження, після проведення якого буде вирішуватись питання щодо остаточної кваліфікації дій фігуранта.

Чоловіка слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру попередньо за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах».

За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює окружна прокуратура.

Відділ комунікації поліції миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux