Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У миколаївському тренінговому центрі поліції відбувся перший випуск спецпризначенців
Опубліковано 07 серпня 2018 року о 18:19

6 серпня на базі тренінгового центру ГУНП в Миколаївській області закінчили навчання та пройшли курс первинної професійної підготовки 14 поліцейських з підрозділів патрульної служби поліції особливого призначення Миколаївської та Одеської областей.

Впродовж двох місяців у тренінговому центрі ГУНП відбувалася підготовка новоспечених поліцейських, які вдало пройшли конкурсний відбір та вступили до лав Національної поліції України.

Навчання проходили 14 поліцейських, які поглиблювали власні професійні уміння та навички. З ними проводилися теоретичні заняття, направленні на удосконалення знань законодавства, відомчої нормативної бази, практичні заняття з тактичної підготовки і розв’язання модельованих ситуативних завдань та задач.

-    Під час проведення курсів до викладання навчальної програми, окрім викладачів Тренінгового центру, залучалися інструктори роти патрульної служби поліції особливого призначення «Миколаїв» та найбільш досвідчені фахівці структурних підрозділів ГУНП в Миколаївській області, а також інструктори з особистої безпеки центру, які успішно закінчили курси підвищення кваліфікації за канадською методикою навчання, – зазначив т. в. о. заступника начальника ГУНП полковник поліції Сергій Кобець.

За участі начальника відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення ГУНП підполковника поліції Олександра Миціка, фахівці тренінгового центру приймали заліки у нових поліцейських за напрямками: тактична підготовка (теоретична частина та моделювання ситуацій), вогнева підготовка (теоретична частина, виконання нормативу зі збирання-розбирання зброї та практична стрільба).

Кожен поліцейський мав змогу продемонструвати здобуті протягом навчання вміння та навички, і у результаті усі 14 спецпризначенці успішно склали фінальні заліки та поповнили ряди поліцейських підрозділів патрульної служби поліції особливого призначення ГУНП Миколаївщини та Одещини.

Сертифікати про закінчення курсів професійної підготовки поліцейським вручив т.в.о заступника начальника ГУНП полковник поліції Сергій Кобець.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux