Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Службові автомобілі головного управління поліції оглянули нові керівники
Опубліковано 28 липня 2018 року о 14:28

Оцінити стан та оснащення наявних автомобілів, які закріплені та використовуються галузевими службами та підрозділами Головного управління Національної поліції в Миколаївській області сьогодні, 28 липня, приїхали новопризначені керівники, на яких покладені обов’язки заступника начальника ГУНП – полковник поліції Сергій Кобець, та начальника Відділу забезпечення автотранспортом центру обслуговування підрозділів ГУНП – майор поліції В’ячеслав Романов.

Перевірялась наявність службової документації, технічний стан транспортних засобів, та їхня укомплектованість вогнегасниками, знаками аварійної зупинки та медичними аптечками. І не лише тому, що цього вимагають Правила дорожнього руху України, а й тому, що автомобіль правоохоронця має бути безпечним та знаходитись у готовності надати необхідну допомогу в разі необхідності. Та в першу чергу, автомобілі мають бути безпечні і для самих співробітників.

53 транспортні засоби сьогодні вишикувались на стройовому плацу для огляду. За результатами такої перевірки керівництво поліції визначатиметься з заходами, які будуть вжиті для покращення автотранспортного забезпечення .

Що стосується питання кадрових змін у гарнізоні миколаївської поліції, то сьогодні також був представлений новий начальник Кривоозерського відділення Врадіївського відділу ГУНП в Миколаївській області – підполковник поліції Дмитро Шульгін.

До призначення в Кривоозерський район Дмитро Шульгін очолював Южноукраїнське відділення поліції Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області.

А також на посаду помічника начальника ГУНП полковника поліції Олександра Анохіна призначений Андрій Лещенко.

Андрій Лещенко проходив службу в оперативних підрозділах Донецької області, очолював районні відділи органів внутрішніх справ. У 2014 році, залишившись вірним Присязі, продовжив службу в лавах української міліції. Брав участь в проведенні антитерористичної операції. Останнім часом очолював Мар'їнський районний відділ на Донеччині та Генічеський районний відділи на Херсонщині.

За словами очільника поліції Миколаївщини Олександра Анохіна, всі призначені співробітники мають великий потенціал, покликаний налагодити та покращити роботу миколаївської поліції, та питання кадрових змін досі не закрите.

Відділ комунікації поліції
Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux