Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Трьох зловмисників, причетних до вбивства жінки на Аляудському узвозі, миколаївські поліцейські затримали в Одесі
Опубліковано 03 серпня 2018 року о 18:06

Зараз проводяться слідчі дії, під час яких затримані розповідають як запланований розбій переріс у вбивство.

Раніше повідомлялось, що поліція Інгульського району встановлює обставини смертельного побиття невідомої жінки по вул. 2-га Набережна. Про те, що біля автомийки на Аляудському узвозі чути крики жінки про допомогу, до поліції повідомили громадяни 1 серпня вночі. 

До приїзду лікарів швидкої допомоги жінка померла. Експерт, оглянувши її тіло, виявив чисельні рани в області голови. Також загибла не мала при собі жодних особистих речей. Невдовзі поліцейські встановили особу загиблої. Це була 35-річна мешканка Миколаєва. 

Над розкриттям вказаного злочину працювало більше 50 поліцейських: керівників різних підрозділів, слідчих та оперативників карного розшуку із обласного главку та Інгульського відділу поліції. За дві доби правоохоронці встановили, розшукали та затримали усіх фігурантів злочину у порядку ст. 208 КПК України. 

Виявилось, що трійця молодиків-одеситів, серед яких дев’ятнадцятирічна дівчина, та хлопці 22-х та 19-ти років, підшукували потенційних жертв на сайтах знайомств для того, щоб потім під час зустрічі пограбувати. 

Серед миколаївських жінок обрали трьох, проте двоє від зустрічі відмовились, а згодилась лише потерпіла. На «побачення» із нею 22-річний мешканець Одеси приїхав на елітному позашляховику. Вдвох відправились подалі від людних місць - помилуватись нічним видом на річку на Аляудському узвозі. Там на них вже чекали й спільники зловмисника, видаючи себе за незнайомців. 

Щойно жінка вийшла із авто, одесити почали її бити ручними арматурними ножицями, потім забрали золоті прикраси, годинник, телефон та інші особисті речі й втекли. Отримані потерпілою травми виявились несумісними із життям, вона померла ще до приїзду медиків. 

Наразі під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання одного із зловмисників поліцейські вже знайшли одяг у плямах крові, а неподалік місця скоєння вбивства у схованці знаряддя злочину та відібрані речі загиблої. 

За погодженням із прокуратурою, справу перекваліфіковано з ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть» на п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України «Умисне вбивство» та ч. 4 ст. 187 КК України «Розбій». 22-річному мешканцю Одеси інкримінується вбивство, двом його спільникам розбійний напад. Найближчим часом затриманим обиратиметься міра запобіжного заходу. За вчинене їм загрожує покарання від позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років аж до довічного ув’язнення, із конфіскацією майна.

Також наразі перевіряється причетність затриманих до скоєння інших злочинів. Тож, якщо на фото ви упізнали своїх кривдників, зверніться до Інгульського відділу поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. 12-та Поздовжня, 42 А, або за телефонами -  (0512) 21-61-11, 102.


Відділ комунікації поліції Миколаївської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux