Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оперативники карного розшуку Миколаївщини розкрили вбивство військового, тіло якого з ножовими пораненнями знайшли в річці
Опубліковано 19 серпня 2019 року о 11:02

Раніше повідомлялось, що 14 серпня у річці Південний Буг під мостом біля очерету, неподалік вулиці Вінграновського у м. Первомайськ, з ознаками насильницької смерті було виявлено тіло невідомого чоловіка.

Відповідно до висновку експерта причиною смерті потерпілого стала внутрішня кровотеча від численних колото-різаних ран грудної клітини, що призвело до ушкодження легень.

Над розкриттям цього особливо тяжкого злочину працювали оперативники Управління карного розшуку та Первомайського відділу поліції, а також слідчі та експерти.

Менш ніж за добу оперуповноважені спільними зусиллями встановили особу померлого, ним виявився 20-річний мешканець Миколаєва, який з весни проходив службу у військовій частині м. Первомайськ.

Провівши комплекс оперативно-розшукових та слідчих заходів, поліцейські протягом декількох годин встановили й зловмисника, причетного до вбивства військовослужбовця - 19-річного знайомого потерпілого, також військового, жителя Єланецького району.

Як з’ясувалось, вечері 12 серпня після служби молодики вирішили розважитись. Під час спільного відпочинку, який не обійшовся без вживання алкоголю, знаходячись на березі річки, між ними виникла сварка, яка переросла у бійку. З’ясування відносин між хлопцями закінчилось тим, що молодший з них наніс дев’ять ударів ножем в область грудної клітини приятелю, від яких той помер на місці. Зловмисник, намагаючись приховати сліди злочину, скинув тіло у річку, а сам, зібравши необхідні речі та замовивши таксі, поїхав на батьківщину, де його і затримали співробітники Управління карного розшуку обласного главку поліції.

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. За узгодженням із місцевою прокуратурою йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Відповідно до санкції інкримінованої статті військовому загрожує ув’язнення на строк від семи до п’ятнадцяти років. За поданням слідчого стосовно підозрюваного судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

 

Первомайський відділ поліції ГУНП

в Миколаївській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux