Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Правоохоронці затримали громадянина Молдови, який пограбував чоловіка
Опубліковано 16 липня 2018 року о 16:57

До Доманівського відділення Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся 32-річниймешканець с. Мостове Доманівськогорайону із заявою про те, що його пограбували.

Зі слів потерпілого, близько 2:30 він автодорогою «Миколаїв — Берізки» пішки повертався додому та розмовляв по телефону, коли зненацька біля нього зупинився автомобіль марки Volkswagen, з пасажирського місця вийшов невідомий і, відрекомендувавшись співробітником поліції, запропонував заявнику проїхати до відділку поліції. На що чоловік попросив пред’явити посвідчення. Натомість же отримав удар в обличчя від псевдополіцейського, та впав на землю. Зловмисник схопив мобільний телефон та, понишпоривши у кишенях потерпілого, прихопив із собою грошові кошти у розмірі 1200 гривень та дезодорант, сів до автівки та поїхав у невідомому напрямку. Чоловік, прийшовши до тями, одразу звернувся по допомогу до поліцейських та надав детальний опис автомобіля, на якому пересувався злочинець.

Вже за 10 хвилин група швидкого реагування поліції Доманівського відділення поліції побачили схожий за описом автомобіль та зупинили його. В салоні автівки правоохоронці побачили двох чоловіків, яких було запрошено до відділку. Поліцейські встановили, що один із чоловіків, 27-річний громадянин Молдови, який незаконно перебуває на території України, і причетний до пограбування.

Зі слів зловмисника, він разом з товаришем повертався додому після святкування дня народження, по дорозі він побачив чоловіка з телефоном, та вирішив його пограбувати. Попросивши водія зупинитися, мовляв, зустрів знайомого, зловмисник вийшов до заявника, відібрав його майно, та продовжив свій шлях.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. За узгодженням із прокуратурою йому повідомлено про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років та судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux