Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Постійна поліцейська присутність у громаді - на Первомайщині запрацювала ще одна поліцейська станція
Опубліковано 07 жовтня 2023 року о 09:14

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», спрямованого на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, протидії злочинності, 6 жовтня відбулось чергове відкриття поліцейської станції.

Відтепер у селі Синюхин Брід

Разом із станцією розпочав свою роботу і новопризначений поліцейський офіцер громади Дуд’єв Тихон. Правоохоронець щоденно надаватиме поліцейські послуги понад шеститисячному населенню 17 населених пунктів, що входять до складу Синюхинобрідської громади.

Відкривали поліцейську станцію заступник начальника обласного главку поліції Олексій Ляшенко, представники Первомайського районного відділу поліції на чолі з Володимиром Лопатіним, голова громади Олександр Зубко, актив громади та місцеві мешканці.

- Постійна присутність поліцейського у громаді - це необхідність, викликана вимогами сучасності. Згодом усі мешканці зможуть відчути і пересвідчитись у плюсах такого рішення місцевої влади – мати 24/7 поліцейського на місці. Ми вдячні за підтримку нашого проєкту і я впевнений, що лише разом та у такий спосіб поліція і громада створить безпечне середовище в кожному населеному пункті, - зазначив Олексій Ляшенко.

За словами голови територіальної громади Олександра Зубка, від стану правопорядку, у тому числі, залежить добробут людей. Саме тому спільними зусиллями у Синюхиному Броду сьогодні відкрилась поліцейська станція із можливістю щоденного перебування там співробітника поліції.

Задля оперативного реагування на правопорушення та звернення, а також надання кваліфікованої допомоги мешканцям громади за рахунок субвенції, виділеної громадою, для ПОГа був придбаний службовий автомобіль Renault Duster.

- Відкриття поліцейської станції, безумовно, має велике значення для місцевих. Відсьогодні я чекаю на всіх, хто потребує моєї допомоги, тут, за місцем розташування станції, аби у нашій громаді мешканці знали, що з будь-якого питання вони можуть до мене звернутись 24/7, - зазначив поліцейський офіцер громади Дуд’єв Тихон.

Контакти поліцейського офіцера громади:

Первомайський район, с. Синюхин Брід, вул. Центральна, 14,

(097) 9897 933 Тихон Дуд’єв.

Ми тут, щоб захищати!

Первомайський районний відділ поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux