Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Заводського району розповіли вихованцям дитячого санаторію «Південний» як не стати жертвою злочинів
Опубліковано 22 травня 2018 року о 09:27

Старший інспектор ювенальної превенції Заводського відділу поліції майор поліції Дмитро Петровський спільно із старшим дільничним офіцером поліції сектору превенції Заводського відділу поліції майором поліції Наталією Кругліковою розповіли підліткам, як не стати жертвою злочинних посягань та куди звертатись в разі вчинення насильства відносно них або їхніх близьких та знайомих.

Правоохоронці розповіли вихованцям Обласного дитячого кардіоревматологічного санаторію «Південний» про їхні права та обов’язки, види передбаченої адміністративним та кримінальним законодавством відповідальності за вчинення правопорушень.

Окремо Дмитро Петровський та Наталія Круглікова зупинились на такій важливій темі, як протидія та запобігання насильству в сім’ї. 

Поліцейські ознайомили неповнолітніх із положеннями новоприйнятого Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству». Детальніше розповіли про поняття та види домашнього насильства, підкресливши,  куди потрібно звертатись у разі вчинення відносно них, або членів їхніх сімей будь-яких форм домашнього насильства, або якщо вони стали свідками таких дій відносно знайомих.

Правоохоронці роздали дітям та працівникам закладу спеціально розроблені Управлінням превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області спільно з Департаментом праці та соцзахисту населення Миколаївської міської ради пам’ятки із вказаними адресами та номерами телефонів відповідних служб, куди вони можуть звернутись та гарантовано отримати кваліфіковану допомогу. 
Всі охочі мали можливість поставити гостям запитання, які у більшості стосувалися трудових буднів поліцейських. Деякі із старших вихованців санаторію висловили бажання втупити до лав правоохоронців, у зв’язку з чим цікавились умовами вступу до вишів системи МВС України.

На всі запитання хлопці та дівчата отримали кваліфіковані відповіді, дякували правоохоронцям за цікаву та пізнавальну зустріч, на згадку про яку залюбки фотографувалися.


Заводський відділ поліції ГУНП
 в Миколаївській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux