Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Первомайські поліцейські розкрили вбивство мешканця с. Софіївка, тіло якого знайшли у колодязі на околиці села
Опубліковано 16 липня 2020 року о 15:18

Нагадаємо, що 9 липня до поліції надійшло повідомлення про зникнення 67-річного потерпілого. Оперуповноважені разом із дільничними провели ряд розшукових заходів, під час яких 15 липня встановили, що розшукуваний чоловік мертвий, а його тіло знаходиться у покинутому колодязі.

До вилучення тіла, поліцейські залучили рятувальників, які за допомогою спецтехніки відкачали воду з криниці та спільними зусиллями дістали труп.

До спини небіжчика був прив’язаний камінь, а на голові зав’язаний поліетиленовий пакт. Експерт виявив у померлого тілесні ушкодження в області голови.

Наразі тіло чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті.

Оперативники встановили особу зловмисника, причетного до вбивства місцевого мешканця. Ним виявився 36-річний сусід потерпілого. Слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

Правоохоронці з’ясували, що 9 липня затриманий, скориставшись відсутністю сусіда, проник на територію його домоволодіння, щоб здійснити крадіжку. Неочікуване повернення господаря додому призвело до сварки між чоловіками, під час якої зловмисник вдарив хазяїна будинку по голові, від чого той помер на місці. Потім злочинець все ж таки обікрав потерпілого, забравши з будинку побутові речі та велосипед, а від тіла вирішив позбавитись. Прив’язав до трупа камінь, на голову надів поліетиленовий пакет, щоб не залишати слів крові, відніс на околицю села та кинув у колодязь.

За процесуальної підтримки прокуратури вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Найближчим часом суд обиратиме затриманому запобіжний захід. Триває розслідування, в ході якого буде надана додаткова кваліфікація протиправним діям зловмисника стосовно вчиненої ним крадіжки майна загиблого.

Первомайський відділ поліції ГУНП в Миколаївській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux