Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Завантажуй заради своєї безпеки!
Опубліковано 16 серпня 2018 року о 13:02

У Миколаєві запускається мобільний додаток для миттєвого виклику поліції

16 серпня у Миколаєві відбувся офіційний запуск додатку My Pol. Після запуску у Чернівцях та Івано-Франківську, мобільний додаток My Pol, за підтримки Національної поліції, розпочинає свою роботу у місті Миколаїв та Миколаївській області. За словами розробників, сервіс є повністю безкоштовним та відкритим до завантажень на платформах Play Market та App Store.

Відтепер на території Миколаєва та області додаток My Pol набуває статусу офіційного каналу комунікації та зв’язку між органами Національної поліції України та громадськістю. Цей крок дозволить прискорити швидкість реагування на виклики місцевої поліції та оптимізувати маршрути. Більш того, у випадках надзвичайних ситуацій додаток допоможе людям з особливими можливостями викликати допомогу.

Користувачі додатку зможуть миттєво зв’язуватись з поліцією за допомогою кнопки SOS, що передає координати геолокації, звітувати про злочини, отримувати термінові сповіщення за допомогою push-повідомлень, оцінити роботу поліцейського та багато іншого.

«Сьогодні додаток My Pol розпочинає свою роботу на території Миколаєва та Миколаївській області. Після запуску проекту мешканці міст регіону зможуть викликати поліцію за допомогою своїх смартфонів. З моменту запуску у Чернівцях та Івано-Фанківську ми отримали додатково понад 10 000 завантажень, що є показником довіри з боку суспільства. Тому ми продовжуємо йти своїм планом та поступово підключаємо наступні області України», - зазначив керівник проекту, Дмитро Подворчанський. - «Дякуємо нашим користувачам за їхню постійну підтримку, безліч коментарів та якісні відгуки. Завдяки нашій спільній роботі, додаток щодня стає кращим, а країна - безпечнішою».

«Для нас важливо, що ми зможемо оперативніше реагувати на виклики громадян, та, завдяки заповненим під час реєстрації у додатку контактним даним, буде скорочено час на сам виклик поліції – ми зможемо одразу отримати всю інформацію та рушити на допомогу. Окрім того, через цей додаток поліція зможе сповіщувати користувачів про розшук зниклої дитини, а час – це найдорожче для нас, коли ми шукаємо дітей. А також можливо стане в разі необхідності оперативно сповіщувати громадян про ризики та небезпеки. Громадяни надаватимуть зворотні відгуки про роботу конкретних поліцейських – зможуть як подякувати їм, там і висловити недоліки, і це також через цей додаток», – зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції Сергій Кобець.

Нагадаємо, що додаток My Pol, у минулому «Моя Поліція», був створений як платформа для комунікації органів поліції та свідомих громадян та почав працювати влітку 2016 року. Сервіс розробили фахівці Noosphere Engineering School – одного з соціальних проектів ГО Асоціація Ноосфера Макса Полякова. Станом на сьогодні додаток був встановлений понад 30 000 разів, а швидкість реагування поліції на екстрені виклики, серед користувачів додатку, зросла на 40%.

Поліція звертається до представників органів державної влади, власників закладів та підприємств будь-якої форми власності розмістити на своїх інформаційних стендах та куточках плакати з QR-кодом, за якими можна за завантажити додаток на телефон. QR-код єдиний для App Store та Play Market. Завантажити плакат для доздрукування можна за посиланням:

https://fex.net/706525060793


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux