Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Казанки оперативно затримали злочинців, які пограбували магазин з надання ритуальних послуг на 120 тисяч гривень
Опубліковано 19 квітня 2020 року о 21:28

Як повідомлялось, вдень 18 квітня до поліції надійшло повідомлення від приватного підприємця про те, що до приміщення його магазину у смт Казанка увірвались двоє невідомих чоловіків у медичних масках, прив’язали продавця до стільця та, заволодівши грошима в сумі 120 тисяч гривень, втекли.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та керівництво Казанківського відділу поліції.

Постраждала, яка надала досить загальний опис зовнішності злочинців, зазначила, що коли один з нападників забирав гроші з каси, інший знаходився поряд з ножем у руках.

Вказаний постраждалою речовий доказ запам’ятався їй певною ознакою: на рукоятці містилось гравіювання у вигляді білого черепа. Цей ніж поліцейські у подальшому вилучили у одного з фігурантів під час обшуку та долучили до матеріалів провадження.

На розкриття злочину був орієнтований весь особовий склад відділу поліції. Вжитим комплексом слідчо-розшукових заходів правоохоронці впродовж доби встановили особи нападників та напрямок руху, у якому вони зникли після вчинення злочину.

Зловмисниками виявились 28-річний мешканець смт Казанка та 29-ріний мешканець м. Одеса. Обидва мають умовні судимості за вчинення майнових злочинів.

Відомо, що фігуранти готувались до вчинення злочину. Дізнавшись, що у магазині завжди перебувають декілька працівників, вони вирішили їх усунути, зробивши підприємству фіктивне замовлення. Прибувши до магазину на автомобілі марки Toyota, чоловіки дочекались, коли працівники залишать приміщення, і тоді здійснили напад.

Заволодівши виручкою підприємства, нападники поїхали, а невдовзі їхній  автомобіль був затриманий оперативниками Казанківського відділення поліції неподалік від с. Новополтавка Новобузького району.

Обидва чоловіки наразі затримані у порядку ст. 208 КПК України. За погодженням з прокуратурою слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочину. Найближчим часом фігурантам обиратиметься у суді запобіжний захід.

Наразі досудове слідство триває. Поліцейські встановлюють інших причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення осіб, а також причетність підозрюваних до скоєння інших злочинів на території регіону.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux