Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Первомайські правоохоронці встановлюють особи зловмисниць, які викрали у бабусі майже 200 тисяч гривень
Опубліковано 13 серпня 2019 року о 13:13

Близько 12:40 9 серпня до Первомайського відділу поліції звернулась 73-річна місцева мешканка із заявою про те, що декілька хвилин тому з її квартири, розташованої по вул. Корабельна, 7 викрадено її заощадження.

Від потерпілої правоохоронці дізнались, що того дня до її квартири прийшли дві невідомі жінки, які назвались працівницями соціальних служб, що опікуються ветеранами труда, та повідомили, що принесли їй доплату до пенсії у розмірі 110 гривень. При цьому одна із жінок достала гроші купюрою номіналом 200 гривень, пояснивши що менших купюр в неї не має. Бабця пустила незнайомок до свого житла щоб дати їм здачу, а сама пішла на балкон, де вона зберігала всі свої заощадження, та, взявши необхідну суму грошей, повернулась до них. Після цього незнайомки ще декілька хвилин знаходились в її квартирі, обговорюючи якісь життєві питання, при цьому бабуся пригадала, що спілкувалась з нею одна з жінок, а інша участі в розмові не приймала. Та коли злодійки пішли геть, старенька виявила зникнення своїх заощаджень в сумі 61 тисячі гривень та майже 5500 доларів США, що склало загальний матеріальний збиток у розмірі майже 200 тисяч гривень.

Прикмети зловмисниць: на вигляд близько 35-40 років, зріст близько 160-165 см та 170-175 см, обидві плотної тілобудови, мали темне волосся середньої довжини кучеряве та пряме, зачесане назад, відповідно, у вищої з жінок повні губи і яскравий макіяж, обидві були в окулярах для зору. Були одягнені в одяг темного кольору.

Наразі слідчими Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка», санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці встановлюють особи зловмисниць, причетних до скоєння вказаного злочину. Слідчі дії тривають.

Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками скоєння вказаного злочину або володієте інформацією, яка може стати корисною у розслідуванні, зверніться до Первомайського відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29 або за телефонами (05161) 7-52-02, (068) 314-29-49 або на спецлінію «102».

Первомайський відділ поліції ГУНП

в Миколаївській області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux