Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Миколаївщині жінка обухом сокири забила свого співмешканця, а щоб уникнути відповідальності, намагалась заплутати слідство
Опубліковано 17 травня 2019 року о 14:29

Подія сталась у Доманівському районі Миколаївської області. Труп 46-річного чоловіка з ознаками побиття був знайдений біля паркану напроти власного будинку місцевими мешканцями.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Доманівського відділу поліції, оперативники Управління карного розшуку області, співробітники місцевої прокуратури, кінолог зі службовим собакою та судово-медичний експерт, який під час огляду виявив на загиблому численні травми тулуба.

Відомості за вказаним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть» та розпочаті слідчо-розшукові заходи з встановлення обставин злочину та причетних до його скоєння осіб.

Як в подальшому з’ясувалось, несумісні з життям тілесні ушкодження чоловікові спричинила його раніше неодноразово судима 46-річна співмешканка.

Усвідомлюючи наслідки своїх дій та бажаючи уникнути за це відповідальності, жінка спочатку намагалась заплутати слідство й почала надавати неправдиві покази щодо обставин події, стверджуючи, що до побиття чоловіка може бути причетний її сусід.  

Але факти, якими володіли оперативники та слідчі вказували на протилежне. І в результаті проведення комплексу слідчих дій правоохоронці отримали достатні докази причетності громадянки до злочину.

Тоді зловмисниця зізналась, що спричинила співмешканцю декілька ударів по тулубу обухом сокири під час нетверезої сварки.

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, постраждалому були спричинені тілесні ушкодження у вигляді численних переламів ребр та розриву внутрішніх органів, які виявились несумісними з життям.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури жінці повідомлено про підозру. Знаряддя злочину – сокиру, вилучено.

 Наразі досудове слідство триває. Слідчими підготовлено та направлено до суду клопотання про обрання для підозрюваної міри запобіжного заходу. Відповідно до санкції інкримінованої статті, їй загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

 

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux