Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Миколаївщині поліцейські затримали чоловіка, який знущався над своєю дружиною, посадивши її на ланцюг
Опубліковано 31 березня 2018 року о 18:25

Отримавши 29 березня повідомлення про те, що селом ходить оголений чоловік із сокирою у руках, сільський голова звернувся за допомогою до поліцейських. Правоохоронці оперативно знайшли чоловіка та з’ясували, що він перебуває у стані наркотичного сп’яніння, а протягом ночі знущався над своєю дружиною, за чим вимушено спостерігала їхня семирічна донька. Скориставшись моментом, жінка разом з дитиною втекли. А чоловік, не усвідомлюючи своїх дій, роздягнувся, озброївся сокирою та пішов селом на їхні пошуки, але вчасно був затриманий поліцейськими.

 

З’ясувалось, що гнів 41-річного чоловіка викликали ревнощі: він запідозрив у зраді дружину, з якою має двох неповнолітніх дітей віком 7 та 17 років. Однак, імовірніше, ці думки спровокувала невідома наркотична речовина, яку напередодні вжив чоловік.

 

Зі свідчень потерпілої, повернувшись ввечері додому, чоловік поводив себе дивно. Згодом він почав конфліктувати з нею, а пізніше сказав, що не довіряє їй та підозрює у невірності. Після образливих слів у хід пішли кулаки та все, що потрапляло до рук. Далі, аби покарати дружину чоловік вирішив посадити її на ланцюг домашньої собаки. Просто на подвір’ї будинку сімейства ревнивець вчепив на шию жінці пасок та прив’язав її поруч із господарською будівлею. Але і такі заходи мучитель вважав не надто жорсткими, і тому пішов за дротами, які планував підключити до електромережі, та у такий спосіб продовжити катування дружини. На щастя, жінці вдалось утекти, коли зловмисник відволікся на телефонний дзвінок. Забравши з дому семирічну доньку, вона побігла до родичів у сусіднє село, де її і виявили поліцейські.

Невідкладно потерпілу доправили до лікарні. Медики діагностували у 45-річної жінки численні побої усього тіла та надають необхідну допомогу.

 

Зловмисника правоохоронці затримали у порядку статті 208 КПК України.Після проходження медичного освідування, спеціалісти дійшли висновку, що він перебуває у стані наркотичного сп’яніння. Від вжитої невідомої наркотичної речовини затриманий ще й досі приходить до тями, тому пояснити причини вчинку та подробиці події не в змозі.

 

За узгодженням із прокуратурою слідчими Березнегуватського відділення поліції ГУНП в Миколаївській області чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 КК України «Незаконне позбавлення волі», санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux