Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Миколаєві поліцейські затримали наркоділка, у якого вилучили накротичних речовин на чверть мільйона гривень
Опубліковано 27 грудня 2020 року о 20:27

Сьогодні, 27 грудня, слідчі та оперативники Заводського відділу поліції провели невідкладний обшук за місцем мешкання 24-річого жителя Новоодеського району. 

В орендованій фігурантом квартирі в мкрн Намив під час слідчих дій поліцейські виявили близько 400 шт пластикових колб з психотропами, близько 250 гр амфетаміну, близько 150 гр канабісу, зіп-пакети із кристалічною речовиною білого та фіолетового кольору (наркотичні солі), вагою близько 50 гр, електронні ваги – 3 шт із нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору.

Також під час обшуку вилучені фасувальні матеріали для наркотичних речовин: 20 000 зіп-пакетів, близько 90 рулонів ізоленти, різноманітний столовий посуд із нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору, пластикові ємності з залишками прекурсорів), а також товарно-транспортна накладна з пошти, де позначено, що зловмисник сьогодні вранці отримав посилку з наркотиками, які найближчим часом планував розповсюдити безконтактним шляхом у вигляді закладок на території Миколаєва. 

Під час слідчої дії експерт-криміналіст Слідчого управління ГУНП провів експрес-тест на визначення групи наркотичних сполук або психотропних речовин, за допомогою якого підтвердилось, що вилученою порошкоподібною речовиною є амфетамін.

З’ясувалось, наркотичні речовини виявила власниця квартири, коли прийшла перевірити умови проживання орендаря. Побачивши в одній з кімнат речовини, схожі на наркотичні, вона повідомила про це у поліцію.

Наразі слідчі дії тривають. Речові докази вилучені та направлені на проведення експертизи. У загальному підрахунку вартість вилученого товару за цінами «чорного ринку» складає близько 250 000 гривень. 

Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередньо, за ч. 1 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

За погодженням з місцевою прокуратурою найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

За незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів з метою збуту чоловікові загрожує до восьми років ув’язнення. 

Правоохоронці встановлюють походження наркотичних засобів, а також інших осіб, причетних до їх збуту.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux