Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Перевіряючи оперативну інформацію, правоохоронці виявили у Корабельному районі наркопритон
Опубліковано 25 вересня 2018 року о 16:50

У помешканні 32-річного миколаївця правоохоронці провели санкціонований судом обшук та виявили наркопритон, звідки вилучили опій, використані шприці із залишками наркосировини, прекурсори (компоненти для створення наркотичних речовин) та посуд, за допомогою яких домовласник виготовляв наркотики.

Перевіривши оперативну інформацію про те, що мешканець Корабельного району м. Миколаєва, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, зберігає за місцем свого проживання наркотичні засоби, співробітники Управління протидії наркозлочинності та Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області вилучили опій, посуд для його виготовлення, ангідрид оцтової кислоти та інші прекурсори. У кімнаті поліцейські виявили використані шприці і залишками наркоречовини. Наявність пристроїв для ін’єкцій та ще двох чоловіків, 32-річний домовласник пояснив тим, що має наркотичну залежність та постійно вживає наркотики, а сьогодні скласти компанію прийшли ще й товариші.

Наразі вилучене направлено для проведення експертиз.

За висновками медичного освідування, усі троє чоловіків знаходились у стані наркотичного сп’яніння.

Слідчим відділенням Корабельного відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», що передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі строк до трьох років. 

А за результатами дослідження буде прийнято рішення про надання додаткової кваліфікації – за ч. 1 ст. 311 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів», санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, та за ч. 1 ст. 317 КК України «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», що карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux