Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Миколаївський гарнізон поліції відзначив День захисника України, українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці
Опубліковано 11 жовтня 2018 року о 16:37

Сьогодні особовий склад Головного управління Національної поліції в Миколаївській області відзначав свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, що водночас стало уособленим святом усіх чоловіків.

Українські козаки завжди йшли в бій, беручи з собою ікону Божої Матері. Це допомагало їм перемагати. Сьогоднішні воїни теж захищають свою Батьківщину під захистом своєї покровительки. Тому не випадково ці свята були з'єднані воєдино.

Вітаючи колег, начальник миколаївського главку поліції полковник поліції Олександр Анохін зауважив, що девіз поліцейського – «Служити і захищати», це той принцип за яким правоохоронці живуть щодня, і не лише через обов’язок, а через те, що відчувають відповідальність за близьких, свій народ, за всю нашу Батьківщину.

– Виховуючи дітей на героїчних прикладах козаків, дідів і батьків, передаючи пам'ять про славетні сторінки історії боротьби і перемог Вітчизни, пам’ятаємо, що наша багатостраждальна батьківщина пережила багато страшних і кровопролитних подій. І українські захисники незмінно стояли попереду, захищаючи людей та державність – безстрашні, вірні і самовіддані, вони завжди доводили, що є надійною опорою для народу. Наші воїни боронять не лише незалежність, вони боронять гідність та свободу, – зазначив керівник та щиро подякував тим, хто сьогодні стоїть у бойовому строю.

У палаці культури ГУНП в Миколаївській області відбулись святкові заходи, під час яких з вітальним словом до поліцейських звернувся заступник начальника ГУ - начальник кримінальної поліції полковник поліції Євген Нестеренко:

– День захисника України традиційно вважається чоловічим святом, та без підтримки і розуміння родини наші воїни не мали б тієї рушійної сили, не прагнули б так сильно повернутися додому живими, їх не берегли життєдайні та чудотворні молитви матерів та дружин. Тож вітаю всіх нас, всю Україну, з днем захисника, та напередодні великого свята Покрови Пресвятої Богородиці бажаю вашим родинам Божого благословення, захисту, мирного неба, поваги, сил та любові близьких!.

Урочистості продовжились святковим концертом.


 

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux