Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Миколаївські правоохоронці затримали розповсюджувача наркотиків із товаром на півмільйона гривень
Опубліковано 24 січня 2020 року о 20:30

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Миколаївській області (детективи) спільно зі співробітниками Управління протидії наркозлочинності під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели спецоперацію із затримання наркоділка, який займався безконтактним збутом психотропних речовин на території Миколаєва та Херсона.

Фото та місця схову «закладок» фігурант надсилав клієнтам у соцмережах та месенджерах після отримання від них повідомлення про оплату замовлень, яка здійснювалась через електронний гаманець або інші платіжні системи.

Правоохоронці затримали злочинця щойно він отримав у поштовому відділенні посилку зі столиці, яка містила поліетиленові пакети з канабісом, аміетаміном, мефідроном, пігулками екстезі та наркотичними солями.

Досудовим слідством встановлено, що вказана посилка призначалась для наркозалежних мешканців Херсонщини, куди зловмисник найближчим часом мав відправитись для подальшої передачі у вигляді закладок «оптовикам», попередньо розподілену на дві великі партії.

Наркотичні речовини поліцейські направили на експертизу. У загальному підрахунку вартість вилученого товару за цінами «чорного ринку» складає близько півмільйона гривень.

Також співробітники поліції вилучили та відправили на дослідження ще 20 наркозакладок, які фігурант вже встиг зробити та сховати по Миколаєву.

Чоловік був затриманий у порядку ст. 208 КПК, за погодженням із прокуратурою слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Суд обрав для підозрюваного міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави у 180 тисяч гривень.

За скоєне зловмисникові загрожує позбавлення волі від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Слідчі дії тривають. Поліцейські встановлюють усі шляхи надходження наркотиків та психотропів зловмисникові, а також інших причетних до вказаного злочину осіб.

 Відділ комунікації поліції Миколаївської області

 

      

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux