Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Миколаївські поліцейські у літньому таборі влаштували для дітей свято
Опубліковано 05 липня 2018 року о 12:51

Вчора, 4 липня, в день святкування Дня Національної поліції України миколаївські ювенальники, кінологи, вибухотехніки та солісти вокального ансамблю «Южный Патруль» і естрадно-духовий оркестр ГУНП в Миколаївській області завітали до учнів шкіл-інтернатів, які відпочивають у дитячому оздоровчому центрі «Орлятко», що розташований на території зони відпочинку с. Рибаківка Березанського району.

Наразі під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей на території держави тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Літо». Тож поліцейські Миколаївщини завітали у літній табір аби, окрім святкового подарунку, також поспілкуватися із дітьми про їхню безпеку.

Дітлахи радо вітали правоохоронців з їхнім професійним святом та із задоволенням взяли участь у конкурсі малюнку «Поліція очима дітей». Вихованці шкіл-інтернатів на папері відобразили своє бачення поліцейського у житті дитини. Кращі роботи юних художників були заохочені солодкими подарунками.

Старший інспектор відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Миколаївській області Наталія Бойко провела з підлітками профілактичну бесіду, аби канікули дітей були, насамперед, безпечними. Нагадала про правила поведінки під час літнього оздоровлення, зокрема на воді, в громадських місцях та на території дитячого оздоровчого центру.

Дивовижею для дітей стало бездоганне виконання команд поліцейським вівчаркою Діком. Також кінолог-поліцейський розповів про активну допомогу службових собак у розкритті злочинів, забезпеченні громадського порядку, протидії тероризму, нелегальному обігу вогнепальної зброї та наркотиків.

Спеціалісти вибухотехнічної служби ознайомили дітей із видами зброї та вибухівки, продемонстрували макети озброєння різних часів та розповіли про основні правила особистої безпеки під час випадкового виявлення підозрілих предметів та алгоритм дій, якщо знайшли річ, схожу на вибухонебезпечну.

Гарний настрій та позитивні емоції дітлахам подарували музичні композиції ансамблю «Южный Патруль» та естрадно-духового оркестру ГУНП в Миколаївській області.

На завершення святкової зустрічі поліцейські побажали дітлахам безпечних канікул та побільше приємних вражень від відпочинку.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux