Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Миколаївська поліція відзначила переможця у номінації «Краще висвітлення законності та правопорядку» – газету «Волшебный дом» із Маріуполя
Опубліковано 27 квітня 2018 року о 17:07

Вже традиційно 27 квітня у Миколаєві проходить нагородження переможців XХІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа. Це найбільша подія серед юних кореспондентів не тільки в Україні, а й за її кордоном. 

Номінація «Краще висвітлення законності та правопорядку» була створена за підтримки МВС України. Цього року у своїх творах юнкори досить професійно висвітлювали цікаві та важливі теми безпеки на дорогах, торгівлі людьми, свободи слова тощо. Визначитись із кращим матеріалом із року в рік стає дедалі складніше. 

Переможець поліцейської номінації, 16-річний Марк Ніколаєнко, не лише підняв актуальну на сьогодні тему булінга (травлі, цькування) серед підлітків, а й доступно для розуміння звичайного школяра розповів що потрібно робити у складних ситуаціях із позиції учня. 

Для поліцейських ювенальної превенції викорінення такої проблеми серед учнівської молоді, як булінг, ще на стадії її зародження є чи не найважливішим завданням. У своїй публікації «Не проходи мимо! Буллинг – острая проблема современности» в газеті «Волшебный дом» навчального проекту клубу юних журналістів «Мрійники» Маріуполя Марк Ніколаєнко закликає школярів активно протистояти булінгу, аби таке поняття, як цькування взагалі зникло з молодіжного середовища. 

Начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Миколаївській області полковник поліції Олексій Попков, звертаючись у своїй промові до організаторів, учасників та гостей заходу, подякував усім за конкурс, який допомагає розкривати творчі таланти школярів.

-    Зараз довіра до інформації, яка надходить через ЗМІ, дуже висока. Я бажаю кожному з вас цю довірю виправдати, адже у людини, яка займається такою професією, як журналістика, має бути розуміння глибини відповідальності. Дуже приємно, що так багато юних журналістів розділяють наші цінності із захисту прав і свобод громадян. Це не лише сприяє правовому вихованню, але й робить поліцію ближчою до суспільства, а її нелегку, нерідко небезпечну, роботу – зрозумілішою. За що сьогодні ми вдячні Марку Ніколаєнку.

Від керівництва Головного управління Нацполіції в Миколаївській області переможці отримали грамоту та заохочувальні призи, а також сучасний гаджет - планшет.

Відділ комунікації поліції
Миколаївської області 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux