Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Кокаїн, амфетамін, альфа PVP – миколаївські поліцейські затримали майстер-закладника із сусідньої області
Опубліковано 05 лютого 2024 року о 15:38

У зловмисника правоохоронці вилучили понад 500 грамів особливо небезпечних психотропних речовин, які молодик мав намір збувати. Нині фігуранту слідчі повідомили про підозру. За скоєне молодику загрожує до 12 років ув'язнення.

Викрили зловмисника оперативники управління по боротьбі з наркозлочинністю, карного розшуку, фахівці кримінального аналізу обласного главку поліції спільно зі слідчими відділення поліції № 1 Миколаївського райуправління.

Проведеними оперативними заходами поліцейські встановили, що 21-річний мешканець Одеси прибув до Миколаєва, щоб забрати партію психотропних речовин для подальшого розповсюдження на території сусідньої області.

Під час особистого огляду поліцейські виявили та вилучили у молодика 50 грамів кокаїну, 300 грамів альфа PVP та 160 грамів амфетаміну. Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить понад пів мільйона гривень.

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що виявлені речовини є нарковмісними.

Фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зі слів затриманого, він виконував функції майстра-закладника від інтернет-крамниці, створеної у одному з месенджер-каналах, та збував наркотичні засоби на території Одещини.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ознаками ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах». За скоєне затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 900 тисяч гривень.

Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження. Нині правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотичних речовин до молодика. Триває досудове розслідування.

Процесуальне керівництво у кримінальному проваджені здійснює окружна прокуратура Миколаєва.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux