Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництво поліції Миколаївщини під час зустрічі з активістами закликали дотримуватись закону та порядку
Опубліковано 08 травня 2018 року о 16:52

Напередодні проведення урочистостей, що заплановані з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, керівництво Головного управління Національної поліції в Миколаївській області зустрілися із представниками громадських та політичних формувань і об’єднань.

Начальник Управління полковник поліції Олександр Анохін роз’яснив присутнім вимоги Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки.

«Поліцейські налаштовані жорстко реагувати на спроби дестабілізувати ситуацію. Я в свою чергу звертаюся із проханням отримати підтримку від вас та прошу своєчасно інформувати правоохоронців щодо наявних правопорушень, і нами будуть вжити всі можливі заходи, щоб не допустити конфліктних ситуацій», - зауважив Олександр Анохін.

Т.в.о. заступника начальника Головного управління полковник поліції Максим Ахрамєєв нагадав про умови забезпечення безпеки громадян та закликав всіх присутніх не порушувати норми діючого законодавства і не використовувати символіку комуністичного та націонал-соціалістичного «нацистських» тоталітарних режимів.

Під час святкування Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні поліцейські будуть забезпечувати охорону громадського порядку у місцях проведення масових заходів на території області. Поліція оперативно реагуватиме на всі конфлікти та ситуації, пов'язані з використанням комуністичної символіки, і буде проводити роз'яснювальну роботу щодо її заборони.

Керівництво поліції Миколаївщини звертається до усіх, хто планує бути присутніми на урочистостях 9 травня: у цей день важливо об’єднати зусилля і поліції, і людей, і громадських організацій, поставитись із повагою до ветеранів, їхнього подвигу, і тільки таким чином разом ми зможемо забезпечити належний рівень правопорядку.

У разі виявлення будь-якого порушення, не потрібно самостійно припиняти його, для цього є– поліція. Ваша ініціатива може призвести лише до загострення ситуації. Поліцейські працюватимуть у посиленому режимі, додатково діятимуть групи превентивної комунікації, тому прохання одне – звертайтесь до поліцейських, яких будете бачити поруч, або телефонуйте 102.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux