Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Дякуємо за Незалежність!
Опубліковано 24 серпня 2023 року о 10:30

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 32-річницю Незалежності.

Наша держава вдруге святкує свій день народження в умовах великої війни. І це важливе для держави та кожного з нас свято друге літо поспіль має для всіх українців особливе значення. Сьогодні, як і багато попередніх поколінь, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках. Тисячами життів наша ненька платить високу ціну, щоб відстояти свою незалежність та право самостійно будувати майбутнє. У цей день кожного з нас переповнює почуття гордості за нашу країну та незламний народ.

Наш ворог намагався зламати тебе і був впевнений, що ти здасися. Але ти вистояла та витримала! Завдяки єдності та незламності твого народу, допомозі та підтримки наших друзів із сусідніх країн та завдяки Героїзму та жертовності своїх безстрашних захисників.

Саме сьогодні, в твій день народження, ми хочемо подякувати усім тим, хто боронить тебе та захищає від загарбників ворожої сусідньої держави. Тим, хто захищає твою цілісність на кордонах. Тим, завдяки кому ми досі живемо у своїй вільній і незалежній державі. Тим, хто залишив свої родини заради твого захисту. Тим, хто в люту зиму, пекельне літо, дощову і сиру осінь, сидячи в окопах або зі зброєю в руках, їдучи на танках, захищає тебе. Тим, хто ціною власного здоров’я та життя обороняє наше небо та землю від російських окупантів.

Не забуваймо й тих, хто 24/7 оберігає порядок на прифронтових та деокупованих територіях. Ми дуже вдячні і тим, хто знаходячись на своїх територіях, захищає та допомагає твоїм громадянам пережити важкі часи сьогодення, аби вони почували себе безпечніше. Ми дякуємо тим, хто ризикуючи своїм життям, допомагає доставляти громадянам гуманітарну допомогу, хто евакуює дітей із зони бойових дій, хто допомагає діставати твоїх громадян із палаючих будинків та гасити їх. Кожен із співробітників поліції залишається на своєму місці для того, щоб працювати задля безпеки кожного громадянина.

Твій народ сильний та незламний, Україно! Він об’єднався як ніколи, а єдність – це найголовніша зброя. І він готовий зробити все можливе і не можливе для того, щоб якнайшвидше здобути Перемогу, і під чистим і мирним небом спокійно святкувати твоє день народження.

Ми щодня стоїмо на варті правопорядку і готові повсякчас захищати життя кожного.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux