Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Безпека для кожного жителя громад: на Первомайщині запрацювала чергова поліцейська станція та чотири шерифи приступили до виконання службових обов'язків у трьох громадах
Опубліковано 08 червня 2024 року о 15:02

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», спрямованого на підвищення рівня публічної безпеки, порядку, протидії злочинності та довіри населення, у Мигіївській, Врадіївській та Кривоозерській громадах до виконання службових обов'язків приступили чотири поліцейські офіцери громад. 


Відтепер майже дев'ятитисячне населення Мигіївської територільної громади обслуговуватиме поліцейський офіцер громади Віталій Науменко. Разом з ним забезпечуватиме правопорядок у довколишніх населених пунктах громади шериф поліції Максим Яковлєв. 

У Врадіївській громаді в селі Покровське відкрили поліцейську станцію. Про безпеку населення 18 сіл Покровського, Нововасилівського, Великовеселівського, Іванівського, Новомихайлівського, Адамівського старостинських округів дбатиме новопризначений поліцейський офіцер громади Олег Слепов. 


Також цілодобово правопорядок забезпечуватиме у шести селах Кривоозерської громади, а саме: Тридубського, Бурилівського, Секретарського та Великомечетненського старостинського округу шериф поліції Сергій Любецький. 

Мешканці Мигіївської, Врадіївської та Кривоозерської громад відтепер зможуть на місці отримати вчасну та якісну поліцейську допомогу і послуги. 

А щоб робота ПОГів була оперативною на реагування правопорушень та звернень, правоохоронцям вручили ключі від нових службових автомобілів Renault Duster. Які були виділені Національною поліцією України, у рамках виконання меморандуму про співпрацю та партнерство між поліцією і громадою, та за рахунок субвенцій, виділених громадами. 

На відкриття станції та представлення офіцерів громад завітали начальник управління превентивної діяльності обласного главку поліції Сергій Ігнатьєв, керівний склад Первомайського райвідділу та відділень поліції, громад та місцеві жителі. 

- Завдяки розумінню та підтримці керівництва територіальних громад у Первомайському районі вже створено п’яту поліцейську станцію, що є запорукою відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця. Поліцейські, які обслуговують дані території, добре знають її мешканців, розуміють їхні потреби і готові до професійних дій та рішень. Поліцейська присутність на місцях  сприятиме покращенню безпекової ситуації на території громад, - зазначив Сергій Ігнатьєв. 

Контакти поліцейських офіцерів громад: 

Мигіївська громада 

с. Мигія, вул. Первомайська, буд. 85, Віталій Науменко (096) 129-45-65 та Максим Яковлєв (096) 497-66-82; 

Врадіївська громада 

с. Покровське, вул. Центральна, буд. 80, Олег Слепов (097) 158-53-53; 

Кривоозерська громада 

с. Тридуби, вул. Центральна, буд. 105 Сергій Любецький (099) 293-37-58. 


Відділ комунікації поліції Миколаївської області 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux