Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Аби убезпечити пасажирів, миколаївські правоохоронці перевіряють пасажирський транспорт та перевізників: результати перших перевірок
Опубліковано 27 липня 2018 року о 18:49

З 23 липня у Миколаївській та інших областях України розпочалося проведення комплексу цільових заходів під умовною назвою «Перевізник», метою яких є профілактика та зниження аварійності та зниження тяжкості її наслідків на пасажирському транспорті, дотримання перевізниками та водіями вимог правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів.

Поліцейські груп реагування патрульної поліції ГУНП в Миколаївській області на території усього регіону здійснюють перевірку транспортних засобів перевізників – технічний стан їхніх транспортних засобів, справність аварійних виходів, а також розташування місць для сидіння пасажирів. Додатково поліцейські перевіряють зберігання транспортних засобів за визначеним місцем їх стоянки та організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів.

Крім поліцейських Головного управління Національної поліції в Миколаївській області до відпрацювання залучені автопатрулі Управління патрульної поліції та співробітники Укртрансбезпеки.

Станом на 27 липня правоохоронцями оглянуто 342 транспортних засоби, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів та виявлено 14 порушень законодавства, допущених водіями транспортних засобів, які задіяні для перевезення пасажирів, за якими складені відповідні адміністративні матеріали. З них: за керування транспортними засобами, що використовуються для перевезення пасажирів, які не пройшли обов’язковий технічний контроль – 1, перевезення пасажирів понад встановлену кількість – 4, порушення правил зупинки під час здійснення посадки (висадки) пасажирів і стоянки в місцях масових відправлень пасажирів – 2, відхилення від визначеного маршруту руху, не заїзд на автостанцію – 2, інші порушення ПДР – 5.

Поліція звертається до мешканців Миколаєва та області з розумінням поставитися до відпрацювань і тих незначних незручностей, які вони можуть мати для населення, адже правоохоронці працюють задля безпеки громадян.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux