Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція розслідує обставини інциденту між журналістом та депутатом Новоодеської райради
Опубліковано 10 вересня 2018 року о 14:44

Правоохоронці встановлюють обставини події, за вказаним фактом слідчим відділенням Заводського відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345-1 КК України «Погроза або насильство щодо журналіста» з однієї сторони, та за ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження» з іншої. Тривають слідчі дії.

8 вересня до поліції надійшло повідомлення від головного редактора одного з інтернет- видань про те, що двоє чоловіків, один з яких, зі слів заявника, є депутатом Новоодеської районної ради, в одному з кафе, розташованому на території Яхт-клубу, почали провокувати конфлікт та спричинили йому тілесні ушкодження. На запитання правоохоронців журналіст зазначив, що вказаний інцидент він пов’язує із своєю професійною діяльністю. 

Вказаний факт слідчим відділенням внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань попередньо, за ознаками ч. 2 ст. 345-1 КК України «Погроза або насильство щодо журналіста».

Того ж вечора до Заводського відділу поліції надійшло повідомлення про звернення до медичного закладу із забоями обличчя і тулуба мешканця м. Нова Одеса Миколаївської області, який повідомив, що тілесні ушкодження він отримав внаслідок побиття невідомими чоловіками біля розважального закладу Заводського району. 

Постраждалим виявився громадянин, на якого раніше у своїй заяві вказав журналіст як на того, хто на території кафе у Яхт-клубі спричинив йому тілесні ушкодження. 

У свою чергу він також звернувся до поліції із відповідною заявою, в якій зазначив, що невідомі особи, нібито у супроводі журналіста, підійшли до його транспортного засобу та побили його. Також заявник повідомив, що вказані особи також пошкодили і його автомобіль BMW.

За вказаним фактом слідчим відділенням внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередньо, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження». 

Наразі тривають слідчі дії, правоохоронці встановлюють всі обставини події, вживають заходи щодо повного та всебічного розслідування кримінального провадження. Досудове слідство триває.


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux