Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Зразкова співпраця поліцейського з громадою: від керівництва Нацполіції дільничний з Вознесенську отримав автомобіль для обслуговування своєї дільниці
Опубліковано 19 червня 2018 року о 17:00

Взаємодія поліції та громади є важливою складовою створення спільного безпечного простору для громадян. Розуміючи це, представниками Олександівської селищної об’єднаної територіальної громади, в рамках програми DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»), що виконується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), було ініційовано створення в селищі Олександрівка Вознесенського району центру безпеки, відкриття якого планується до кінця року.

У квітні представники громади разом із територіальним дільничним офіцером поліції Вадимом Біличенком, задля вивчення позитивного досвіду створення такого центру, відвідали Тернопільську область. А 21 травня, під час проведення на базі Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування у м. Миколаєві семінару на тему «Взаємодія поліції та громади – запорука безпеки громадян», голова Олександівської селищної ради Микола Бензар поділився отриманим досвідом щодо створення центру безпеки із представниками інших територіальних громад області.

Безперечно, ініціатива громади щодо здійснення заходів із забезпечення безпеки її мешканців була підтримана також керівництвом Національної поліції України та 16 червня у місті Харків Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та Голова Національної поліції України Сергій Князев вручили дільничному офіцеру поліції Вадиму Біличенку, як оному з кращих,  ключі від нового службового автомобіля ЗАЗ Sens, який призначений для обслуговування території Олександрівської об’єднаної громади. Передача техніки відбулася в рамках відзначення річниці від дня створення служби дільничних. Всього автомобілів за зразкову співпрацю отримали 20 дільничних з усієї України.

Важливо, що саме налагодження дієвої співпраці між поліцією та громадою стало основним критерієм при відборі кандидатів на вручення службових автомобілів, які мають допомогти більш оперативно реагувати на виклики населення. Адже головним є те, щоб діяльність поліції здійснювалась в тісній співпраці та взаємодії з населенням та територіальними громадами на засадах партнерства і спрямовувалась на задоволення їхніх потреб.

Нагадаємо, Глави МВС і Нацполіції передали дільничним офіцерам поліції нові службові авто.

Управління превентивної діяльності
ГУНП в Миколаївській області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux