Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
650 знайдених дітей та понад 1200 притягнутих до відповідальності батьків: миколаївські ювенали підбили підсумки роботи за рік
Опубліковано 13 січня 2022 року о 17:50

Сьогодні, 13 січня, у залі колегії під головуванням заступника начальника ГУНП підполковника поліції Олексія Ляшенка відбулась звітна нарада ювенального підрозділу поліції.

Так, з початку 2021 року до поліції надійшла 651 заява про зникнення дітей, з них 650 неповнолітніх поліцейські розшукали, у тому числі 631 - були знайдені упродовж доби, ще 170 дітей перебували без нагляду дорослих.

За 12 місяців співробітники ювенальної превенції провели у закладах освіти більше 700 профілактичних заходів, під час яких роз’яснювали дітям їхні права і обов’язки, а також види відповідальності за вчинення правопорушень.

Упродовж року співробітники ювенальної превенції виявили 137 фактів вчинення підлітками адміністративних правопорушень, 12 фактів втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, склали 95 адмінпротоколів за доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння (ст.180 КУпАП). 1212 батьків поліцейські притягнули до адмінвідповідальності за неналежне виховання своїх дітей (ст. 184 КУпАП) та 51 особу за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 КУпАП).

За минулий рік працівники ювенальної превенції поставили на облік 100 неповнолітніх правопорушників. Нині під контролем ювенальників перебуває 80 підлітків. Із кожним проводяться відповідні профілактичні заходи задля недопущення вчинення повторних злочинів.

Поліцейські у постійному режимі здійснюють моніторинг причин та умов, що сприяють поширенню випадків дитячої злочинності, бездоглядності та кримінальним правопорушенням, учинених проти дітей.

– Безпека дітей – наш пріоритет, тому головне завдання вашого підрозділу - насправді допомогти дитині, покращувати її життя, знайти правильне рішення у найскладнішій ситуації, у тому числі і сприяти їй у виправленні помилок. Я впевнений, що разом, у тісній співпраці з іншими зацікавленими службами, ми зможемо забезпечити дітям безпечне майбутнє, - зауважив заступник ГУНП підполковник поліції Олексій Ляшенко.

Наприкінці звітної наради кращі ювенали отримали відзнаки від керівництва обласного главку поліції.

Відділ комунікації поліції Миколаївській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux