Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські з погонею затримали в Одесі фігуранта угону мотоцикла Kawasaki у миколаївця
Опубліковано 27 травня 2020 року о 15:45

26 травня до поліції звернувся 32-річний мешканець Миколаєва із заявою про те, що в мікрорайоні Велика Корениха по вул. Покровській двоє невідомих побили його з товаришем та заволоділи мотоциклом Kawasaki Ninja ZX-10R.

Відомо, що потерпілий вирішив продати транспортний засіб, розмістивши оголошення на інтернет-сайті. Згодом із ним зв’язався клієнт, який у телефонній розмові відмітив, що не місцевий.

На зустріч із покупцем, який прибув у Миколаїв не сам, потерплий приїхав на автомобілі, також зі знайомим. Обох чоловіків забрали та повезли дивитись мотоцикл у гараж, розташований в мікрорайоні Велика Корениха. Незнайомці оглянули товар і навіть проїхались разом із власником, а потім раптово почали бити потерпілого та його друга, після чого заволоділи мотоциклом й сумкою, в якій знаходився травматичний пістолет і 3200 грн.

Отримавши орієнтування щодо заволодіння транспортним засобом, миколаївські патрульні спільно з колегами з Одеси наздогнали мотоцикл та блокували його біля стаціонарного посту "Центроліт" в Одеській області. Під час переслідування службове авто поліції зазнало механічних пошкоджень.

26-річного викрадача, мешканця Одеської області, слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України. Мотоцикл правоохоронці вилучили.

За казаним фактом слідчі Заводського відділу поліції проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та за ч. 2 ст. 186 «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

За процесуального керівництва Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 зловмисникові вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочинів. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

Наразі співробітники Управління карного розшуку вживають заходів щодо розшуку спільника затриманого та перевіряють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux