Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Миколаєві поліцейські викрили угруповання сутенерів, що організували будинок розпусти замаскований під стриптизклуб
Опубліковано 24 листопада 2021 року о 16:00

Кількість працівниць у закладі з надання сексуальних послуг налічувала 25 «танцівниць», у тому числі і неповнолітні, сервіс яких коштував від 3000 до 8000 гривень за годину. Нині зловмисникам загрожує до десяти років ув’язнення.

Сьогодні, 24 листопада, оперативники управління міграційної поліції та управління карного розшуку, слідчі слідчого управління та криміналісти у супроводі бійців роти поліції особливого призначення припинили діяльність борделю, який був замаскований під стриптизклуб.

Відомо, що організували бізнес подружня пара, які залучили до злочинної діяльності ще чотирьох своїх знайомих жінок віком від 23-х до 31-го року, що виконували роль адміністраторів. До обов’язків адміністратора входили контроль над роботою барменів, офіціантів, танцівниць, які безпосередньо надавали платні сексуальні послуги, отримання та розподіл грошових коштів, а також підбір дівчат для такої роботи. У клубі працювали близько 25 «танцівниць», серед яких і неповнолітні. Для ведення бізнесу зловмисники орендували спеціальне приміщення.

-  Платний сексуальний сервіс коштував від 3000 до 8000 гривень за годину. Також повії могли працювати за адресами, які вказували клієнти: квартири, готелі, сауни. З отриманих коштів сутенери залишали собі 50 відсотків, а решту віддавали підопічним. За добу дівчата обслуговували до 10 клієнтів та могли заробити від 200 до 500 доларів США, - розповідає начальник управління міграційної поліції ГУНП в Миколаївській області Дмитро Кіт.

Рекламували послуги свого будинку розпусти розповсюджуючи візитівки серед перехожих та водіїв, а також на різних вебсайтах.

У рамках розслідування правоохоронці провели 11 санкціонованих обшуків, під час яких виявили та вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки, телефони, блокноти з записами, скретчкарти, флешнокопичувачі, а також грошові кошти, отримані внаслідок злочинної діяльності.

41-річну організаторку та одну з адміністраторок слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України, трьом іншим фігурантам – повідомили про підозру.

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією». Санкція інкримінованої статті передбачає до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу зловмисникам.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює обласна прокуратура.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux