Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Слідчі Слідчого управління миколаївської поліції повідомили про підозру організованій злочинній групі осіб, які постачали у навчальні заклади Миколаєва небезпечні продукти
Опубліковано 14 лютого 2020 року о 20:33

Сьогодні, 14 лютого, слідчі Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури спільно зі співробітниками Управління стратегічних розробок в Миколаївській області ДСР НПУ за результатами проведеного досудового розслідування в рамках кримінального провадження повідомили про підозру у скоєнні злочинів організованій групі осіб, до складу якої увійшли мешканець міста Одеси та його дружина.

Їм інкримінується ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 366 «Службове підроблення», ч. 3 ст. 28 ст. 227 «Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції», ч. 2 ст. 15 ч. 5 ст. 191, ч. 5 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» КК України за кваліфікуючою ознакою: вчинення злочину організованою групою. Покарання за вказані злочини передбачають позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Встановлено, що жінка у 2018 році займала посаду директора ТОВ «Прод-Юг», директор ТОВ «Сонед», директор ТОВ «Айскомпані», які протягом 2018-2019 років здійснювали постачання до Комунального виробничого підприємства з організації харчування у навчальних закладах Миколаєва небезпечної речовини під виглядом вершкового масла, сиру твердого та сиру кисломолочного.

Небезпечної продукції було поставлено у заклади на замовлення молочних продуктів на суму у майже три мільйони гривень.

Наразі вирішується питання щодо звернення з клопотанням до слідчого судді та обрання підозрюваним міри запобіжних заходів.

Слідство триває, проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Нагадаємо, поліція повідомляла про результати дослідження вилученого «вершкового масла» для харчування дітей.

А також про те, що в рамках слідчих дій щодо перевірки харчування у навчальних закладах Миколаєва слідчі провели 120 обшуків у на території трьох міст.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux