Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За побиття та незаконне позбавлення волі мешканця Нового Бугу слідчі поліції вручили підозру двом зловмисникам з Дніпропетровщини
Опубліковано 30 листопада 2020 року о 17:52

Повідомлення про спричинення тілесних ушкоджень 30-річному місцевому мешканцю надійшло до поліції від медиків.

Під час з’ясування обстави злочину поліцейські встановили, що потерпілого не тільки побили, а й незаконно позбавили волі. Зі слів постраждалого стало відомо, що він, повертаючись з роботи, чекав на таксі на автобусній зупинці поблизу села Добра воля Новобузького району, коли під’їхав автомобіль Toyota Highlander. Із позашляховика вийшли двоє невідомих та почали висувати претензії незрозумілого для потерпілого змісту. Чоловіка побили, вдягли кайданки, змусили сісти до багажного відділення авто, відібрали мобільний, щоб він не зміг викликати допомогу, вивезли до Нового Бугу, де відпустили.

Побитий місцевий мешканець попросив перехожого викликати йому швидку, медикам розповів як усе було, а лікарі сповістили поліцію.

Правоохоронці встановили особи зловмисників, ними виявились жителі Кривого Рогу 33-х та 41-го років, які прихали у Новобузький район у власних справах. Автомобіль, на якому вони пересувались, поліцейські вилучили, та наразі на транспортний засіб накладений арешт. Мобільний телефон повернутий власнику.

27 листопада слідчі Новобузького відділу поліції повідомили зловмисникам про підозру у чиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146 КК України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» та ч. 1 ст. 125 ККУ «Умисне легке тілесне ушкодження». Санкції інкримінованих статей передбачають до п'яти років позбавлення.

Також в ході проведення слідчих дій було встановлено, що співробітник поліції, якому стало відомо про вказаний злочин, неналежним чином відреагував на кримінальне правопорушення та не вжив відповідних заходів задля затримання злочинців. Із цього приводу керівництвом Новобузького відділу поліції ініційовано службове розслідування, після проведення якого прийматиметься рішення щодо відповідальності поліцейського та подальшого перебування в лавах поліції. На період розслідування правоохоронець відсторонений від виконання службових обов’язків.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux