Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Новоодеські правоохоронці спільно з оперативниками Управління карного розшуку розкрили вбивство місцевого мешканця
Опубліковано 27 січня 2021 року о 12:35

Як повідомлялось, вранці 26 січня у поліцію надійшло повідомлення про вбивство 34-річного мешканця Новоодеського району.

На місце події прибули слідчо-оперативна група відділення поліції, керівництво Миколаївського районного управління поліції, оперативні співробітники Управління карного розшуку, криміналісти Слідчого управління ГУНП, кінолог зі службовим собакою та судово-медичний експерт.

Оглянувши тіло загиблого, експерт встановив, що чоловікові були спричинені несумісні з життям побої – численні травми голови і тулуба, від яких той помер на місці. Також правоохоронці з’ясували, що з помешкання потерпілого зник його мобільний телефон.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство», а оперативники розпочали комплекс слідчо-розшукових заходів для встановлення причетних до вбивства осіб.

Протягом декількох годин після скоєння злочину співробітники карного розшуку відділення поліції № 6 Миколаївського районного управління поліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку встановили фігурантів.

Одного з них – 34-річного жителя Новодеського району, поліцейські розшукали та затримали вдома у його співмешканки. А його 24-річного раніше судимого спільника – у Миколаєві, куди той втік одразу після вчинення злочину.

Попередньо встановлено, що постраждалий був знайомий із зловмисниками, та у нього вдома вони разом вживали алкоголь. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт та бійка, в ході якої господар і помер.

Побачивши, що власник помешкання не подає ознак життя, молодший зі зловмисників забрав його мобільний, сподіваючись, що це допоможе йому уникнути покарання. Після чого обидва злочинці залишили місце події.

Слідчі затримали фігурантів у порядку ст. 208 КПК та за погодженням із прокуратурою повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Наразі досудове слідство триває. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваним запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux