Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Миколаївщині запрацювала 15-та поліцейська станція
Опубліковано 25 червня 2021 року о 09:25

25 червня у Березанці відкрили поліцейську станцію, яка обслуговує 35 населених пунктів з чисельністю у понад 10 тисяч громадян.

У її  урочистому відкритті взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області полковник поліції Сергій Шайхет, його заступник - майор поліції Олексій Ляшенко, керівник Миколаївського районного управління поліції полковник поліції Олег Гудима, начальник відділення поліції №8 майор поліції Олексій Карпов, представники місцевої влади та актив громади. Прийшли на відкриття станції й місцеві мешканці. 

За словами голови Березанської територіальної громади Валерія Хоміцького, добробут людей, у тому числі, залежить від стану правопорядку, тому, спільними із керівництвом районної та обласної поліції зусиллями, сьогодні відкрилась на території громади поліцейська станція із можливістю щоденного перебування там співробітника поліції. Він оперативніше реагуватиме на правопорушення та звернення мешканців Березанки та наближених сіл, а громадяни - отримуватимуть кваліфіковану допомогу чи консультацію.

Керівники поліції області ознайомились із умовами, в яких нестиме службу дільничний офіцер поліції: станція обладнана меблями, сучасною комп’ютерною технікою, доступом до мережі інтернет, а також забезпечені комфортні умови для спілкування громадян із поліцейським.

- Відкриття поліцейської станції, безумовно, має велике значення для місцевих мешканців. Відсьогодні я чекаю на всіх, хто потребує моєї допомоги, тут, за місцем розташування станції, аби у нашій громаді мешканці знали, що з будь-якого питання вони можуть до мене звернутись 24/7, - зазначив дільничний офіцер поліції Віктор Михайленко.

Керівник поліції області Сергій Шайхет подякував усім, хто долучився до реалізації проєкту, за співпрацю.

-    Це вже 15-та станція, яка запрацювала на Миколаївщині. Переконаний, її відкриття є ще одним надважливим кроком до зміни системи взаємовідносин між населенням та поліцією, адже поліція стає ближчою до людей, які відтепер матимуть змогу на місці отримати вчасну та якісну поліцейську допомогу і послуги. Вдячний за підтримку представникам селищної ради, тож, не зупиняємось, а продовжуємо рух далі, задля забезпечення безпеки громадян, - зазначив Сергій Шайхет.

Відділ комунікації поліції Миколаївській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux