Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У двох мешканців Вознесенську поліцейські вилучили канабіс та набої
Опубліковано 21 червня 2018 року о 16:36

До Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшла інформація, що двоє місцевих мешканців вирощує наркотичні засоби за місцем проживання.

Отримавши дозвіл суду, поліцейські провели два санкціоновані обшуки у домоволодінні зловмисників та дійсно вилучили наркотичні засоби та набої.

Так, на території домогосподарства 39-річного чоловіка, поліцейськими було виявлено 22 кущі рослин коноплі, які він ретельно доглядав, а також висушений канабіс, вагою близько 20 г. В подальшому правоохоронці виявили та вилучили 96 патронів калібру 5,6. Зі слів господаря, небезпечні речовини він зберігав та вирощував виключно для власного вживання, а набої на всяк випадок.

А на присадибній ділянці 31-річного раніше судимого місцевого мешканця поліцейські виявили 19 кущів рослин коноплі, а у будинку виявлено 500 г вже готового для вживання канабісу, який зі слів власника він зберігав та вирощував для власного вживання. 

Усе вилучене наркозілля та патрони направлено на експертне дослідження. 

Слідчим підрозділом відносно 39-річного чоловіка розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст. 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель», та  за ч.1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», санкції статей передбачають покарання від обмеженням волі на строк до трьох років до позбавлення волі на строк до семи років.

Відносно 31-річного чоловіка розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст. 309 КК України ««Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч.1 ст. 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель», що передбачають покарання від накладення штрафу до обмеженням волі на строк до трьох років.

Після проведення експертизи вирішуватиметься питання щодо притягнення зловмисників до кримінальної відповідальності. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux