Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Переможцями Всеукраїнського чемпіонату Національної поліції з практичної стрільби у Миколаєві стала команда Департаменту поліції охорони
Опубліковано 17 вересня 2021 року о 12:30

Кубки, медалі та грамоти під час церемонії нагородження вручив переможцям та призерам змагань керівник поліції області Сергій Шайхет. У запеклій спортивній боротьбі кубок першості виборола команда Департаменту поліції охорони. Срібними призерами чемпіонату стала команда Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Почесне третє місце посіла команда Головного управління Національної поліції в м. Києві.

-    Сьогодні ми стали свідками безкомпромісної спортивної боротьби, яка продемонструвала блискучі вміння, витримку і незламну жагу до перемоги кожного спортсмена. Вітаю переможців і бажаю не зупинятись на досягнутому, а всім учасникам зичу нових спортивних звершень та здобутків!, - привітав присутніх Сергій Шайхет.

Спортивне свято зібрало на сучасному полігоні тренінгового центру поліції Миколаївщини 29 команд із усіх областей України, Департаментів патрульної поліції, стратегічних розслідувань, корпусу оперативно-раптової дії та поліції охорони. Цьогоріч у чемпіонаті взяли участь 87 найкращих і найвлучніших спортсменів-стрільців.

На вогневому рубежі змагались у шести видах вправ поліцейські-чемпіони і призери всеукраїнських та міжнародних змагань, майстри спорту міжнародного класу з кульової стрільби. На оновленому полігоні організатори змагань змоделювали для учасників різні ситуації застосування вогнепальної зброї, в яких правоохоронці продемонстрували свою майстерність. Шість обов'язкових вправ виконувались з різних положень для стрільби з місця і в русі, відрізнялись рівнями складності, кількістю мішеней і числом мінімальних пострілів. Особливу увагу при веденні стрільби приділяли забезпеченню вимог безпеки.

Окремо відзначили найвлучніших у особистому заліку. За виконання усіх вправ найкращий результат продемонстрував Андрій Махно з Департаменту поліції охорони, другим став Олексій Дуденко з команди поліції Києва, бронзову медаль здобув також представник команди Департаменту поліції охорони Сергій Ільічьов. Переможцям вручили грамоти, медалі і подарунки.

Вітаємо переможців та всіх учасників Всеукраїнського чемпіонату Національної поліції з практичної стрільби!

Відділ комунікації поліції Миколаївської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux